Industrilakkerer søkes

Har du lyst til å være med på laget til en av Østlandets ledene virksomheter innen industrilakering for logistikk og transportsektoren?

Fagbrev er ikke et krav, men vi ser gjerne at du har erfaring i fra bil eller industrilakkering.

 

industrilakkering

Ta kontakt med oss, eller send oss en mail på:

post@vedlike.no

Verkstedmedarbeider søkes

Er du praktisk anlagt og kjent med verktøy? Da kan du være personen vi søker.  Vi søker en motivert verkstedmedarbeider til vårt team som spesialiserer seg på vedlikehold, isolering og ombygging av containere.

Fagbrev er ikke et krav, men  du er praktisk anlagt og nevenyttig. Opplæring vil bli gitt.

Typiske arbeidsoppgaver:

  • Utføre vedlikeholdsarbeid på containere til logistikkbransjen.
  • Isolasjon av kontainere.
  • Ombygging av containere etter kundespesifikke behov.
  • Bidra på andre områder i vårt verksted

 

Ta kontakt med oss, eller send oss en mail på:

post@vedlike.no

Om arbeidsgiveren

Vedlike AS spesialiserer seg på industrilakkering og vedlikehold/ombygging av alle typer containere, samt vedlikehold av offentlige transportmidler som busser, tog og andre tunge kjøretøy.

Vår strategi er å bidra til en sirkulær økonomi ved å vedlikeholde utstyr innen transport- og logistikksektoren, noe som reduserer overforbruket av ressurser som stål. Vi mener vedlikehold ikke kun er god forretning; det er også avgjørende for klimaet, miljøet og fremtiden til de kommende generasjoner.

Med en sentral beliggenhet i Slemmestad, et moderne anlegg , leverer vi tjenester av høyeste kvalitet for å beskytte både verdier og miljø. Vår erfaring innen transportsektoren inkluderer betydelige prosjekter for kunder som Oslo Sporveier, Posten, PostNord, VY, Stadler, Siemens, Bane NOR og Scania.

På grunn av økende arbeidsmengde ser vi etter flere muligheter i fremtiden og har derfor behov for å ansette flere medarbeidere.

Kontakt

T. +47 32 26 63 00 / post@vedlike.no

SLEMMESTAD
Verksted/Sandblåsing og lakkering
Eternitveien 10, 3470 Slemmestad

DRAMMEN
Overflatebehandling av komponenter og slyngerensing
Nedre Eikervei 12. 3045 Drammen

Viktige sider

Produkter

Vedlike er en ekspert med lang og bred erfaring innen industrilakkering og containerservice innenfor markedene tungtransport, sporveier, kollektivtrafikk og entreprenører. Vi er også produsent av proffe rengjøringsprodukter med fokus på å produsere effektive og skånsomme kjemikalier.